Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije uključila se u projekt Vision turizam Hrvatska

Piše: Dražen Prša

U dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu predstavljen projekt umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, uz promociju lokalnih poduzetnika i njihovih proizvoda i usluga.

Na predstavljanju projekta jedinstvene i stimulativne web platforme sudjelovali su direktori i predstavnici turističkih zajednica sedam kontinentalnih županija Hrvatske, a posebno su predstavljene turističke zajednice Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije.

Projekt Vision turizam i Vision One mobilnih aplikacija radi na umrežavanju svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske, te je započeo suradnjom sa sedam županija središnje Hrvatske (Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Karlovačka i Međimurska) s ciljem da u ovoj godinu obuhvate i sedam preostalih županija kontinentalne Hrvatske.

Vision One je mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa te pomoću nje korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno.

Skidanjem samo jedne aplikacije jednostavno je i brzo pretraživanje kategorija, pregled i povezivanje sadržaja ostalih aplikacija.

U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice – na taj način moguće je ući iz jedne aplikacije u drugu, a Sisačko-moslavačka županija među prvima se uključila u projekt i u tijeku je unos svih relevantnih podataka kako bi se što prije svi turistički subjekti naše županije povezali i bili vidljivi svim partnerima.

Facebook Komentari