Digital natives: Fire show, svjetleći roboti, hladni vatromet…Party Kraljice Instagrama

Piše: Dražen Komar

Završetkom ‘zimske sezone’ bliži se veliki party Kraljice Instagrama.

Ljepotu su slavili slikari i pjesnici davnih vremena, ona je inspirirala duh na tisuće i milijune načina – pa je nastavlja pronalaziti i promovirati kroz izbor ‘Kraljice Instagrama’.

‘Kraljice Instagrama’ u svojoj potrazi za ljepotom vodi se duhom vremena – a to je digitalno doba, u kojem mladi uglavnom pripadaju plemenu koje sociolozi nazivaju “digital natives” odnosno domoroci Interneta.

Ta nova generacija polagano prestaje koristiti Facebook, jer su na njemu već – svi. Radije su na novijim mrežama – Snapchatu, Instagramu, Swarmu. Instagram je zato postao vodeći servis za razmjenu i ocjenjivanje fotografija. Zato se izbor ljepotica provodi na – Instagramu.

Projekt je u režiji najtraženijeg hrvatskog fotografa Dražena Komara i njegovog tima, traje već tri godine u kontinuitetu, a do sada ste ga već mogli primijetiti u brojnim video prilozima o foto sessionima, sudjelovanjem u brojnim TV emisijama kao i tiskanih izdanjima magazina.

25.02. u jednom od najomiljenijih okupljališta Zagrepčana, ‘Excelente’ baru, održat će se senzacionalni ‘Kraljica Instagrama’ party s početkom u 21:00 sat. Party će obilovati atraktivnim sadržajima… Fire show, svjetleći roboti, hladni vatromet, Dj performans, saksofonist, violinistica te mnoštvo ostalog sadržaja.

Uz veliki broj atraktivnih djevojaka, očekuje dolazak brojnih osoba iz javnog i društvenog života, kako iz Hrvatske tako i iz regije, a kao posebna gošća stiže poznati europski super model i zvijezda Nizozemske i Belgijske televizije, s kojom će Dražen dan kasnije odraditi ekskluzivno fotografiranje za jedan od najpopularnijih svjetskih magazina.

Share This Article