Zastupnik Lacković: Čitam seriju samointevjua o velikim uspjesima iz usta političkog najuhljeba u povijesti SDP-a….

Saborski zastupnik Željko Lacković apelirao je za smjenu šefa Podravke Zvonimira Mršića.

Ministre Mariću potjerajte Mršića, SDP, HDZ i HSS iz Podravke radi nas žitelja Podravine i budućih korisnika mirovinskih fondova !!!

Čitam seriju samointevjua o velikim uspjesima iz usta političkog najuhljeba u povijesti SDP-a i Republike Hrvatske i same Podravke dd Zvonimira Mršića !
Čovjek se predstavlja degutantno kao spasitelj najvrjednije Podravske tvrtke od politike koja ga je sama instalirala na mjesto predsjednika uprave za koje prema uvriježenim standardima ne ispunjava ni iskustvene ni formalne kvalifikacije !

Otpustio je 1500 zaposlenika, zadovoljio sve težnje i prohtjeve stranačkih drugova, kao i njegovi HDZ/HDS prethodnici, očerupao koku koja nese zlatna jaja i priskrbio si plaću dvostruko višu od premijerske i nevjerojatni bonus od 35000 opcijskih dionica koje vrijede trenutno 5 miliona kuna keša ! I to za otvaranje tvornice u Tanzaniji ???

U Podravini se ne proizvodi gotovo ništa a Mršić tjera privatni kapital i poduzetništvo koje ne može razumijeti jer u životu nikad nije ni bio poduzetnik, nego samo vješti političar koji je žrtvovao razvoj cijelog kraja radi ostvarenja osobne ambicije da upravlja ekonomskim sustavom iako privatno nije vodio ni kiosk ! Nekad je politika u suradnji s lokalnom zajednicom stvarala Podravku a političke elite od devedestih čerupaju Podravku i pune privatne i stranačke bisage sijući strah od prave tržišne ekonomije !

Zato u ime nezavisne politike pozdravljam dolazak privatnog kapitala i poduzetništva i rastjerivanje svake političke i državne intervencije u upravljanje Podravkom !
G. ministre poništite pravo članovima uprave i g Mršiću na opcijske dionice i spriječite da se obogate na političkim imenovanjima nauštrb naših budućih mirovina !!!
Ili pokažite da ste isti kao i svi dosadašnji uhljebljivači državnih jasli pa instalirajte i vi svoje Mršiće !
, napisao je Željko Lacković na svom fb-u.

Share This Article