VIDEO Bunjac u Saboru ustao u zaštitu spremačica koje su dobile otkaz, a ravnateljica agencije troši i kupuje novi Volvo

Branimir Bunjac (Živi zid) zatražio je u saboru stanku da bi se osvrnuo na situaciju u Državnoj agenciji za osiguranje štednih uloga.

“Ravnateljica agencije Marija Hrebac je prema tvrdnjama zaposlenika stvorila lošu i neljudsku atmosferu zbog kojeg je dio zaposlenih dobio otkaz, a dio poslan na bolovanje. Neki su dobili otkaz, među kojima su i sindikalni povjerenici. Ravnateljica ima nadimak ‘Kraljica sukoba interesa’. Troše se veliki iznosi na skupe restorane i hotele. Jedan račun u restoranu Boban iznosio je 5000 kuna. Ona već punih 10 mjeseci radi kao v.d. Pozivam Vladu i Ministarstvo financija te upravni odbor agencije da pokažu dosljednost i nastave s raščićavanjem”, kazao je Bunjac.

Nije u redu da su te dvije spremačice dobile otkaz, a da njihove plaće za jednu jedinu večer u restoranu Boban ta ista ravnateljica pojede na državni trošak.
Je li u redu da se radnici bacaju na ulicu dok ta ista agencija kupuje Volvo kao svoj službeni automobil? Jesu li to strukturne reforme o kojima govori guverner Vujčić, da se stvori jedna elita od pola posto stanovništva koja ima sve i 99.5% radnika i stanovnika Hrvatske koji nemaju ništa?

Facebook Komentari