Azilant iz Nigerije ubio dobru djevojku koja je pomagala u domu za Azilante, izgleda zbog neuzvraćene ljubavi

Soopika P. (22) iz njemačkog Ahausa je pomagala u domu za azilante. Azilant (27) iz Nigerije ju je izbo i ubio. Nakon nekoliko dana potrage, policija ga je uhitila u utorak ujutro u Švicarskoj. Uhitili su ga na željezničkom kolodvoru u Baselu.

Još je nejasno kako je mladić došao u Basel. Tijekom kontrole pokazao je njemačku potvrdu o azilu. Uhićen je i nalazi se u zatvoru u Švicarskoj. Soopika je bila omiljena radnica u domu. Ubijena je u noći na nedjelju. Puno ljudi ju je poznavalo.

– Bila je jako draga djevojka. Njezina je obitelj bila porijeklom iz Indije i dobro je govorila engleski. Angažirala se u domu za azilante – rekao je jedan njezin poznanik.

Na putu gdje je iskrvarila, njezini prijatelji i potreseni građani su ostavljali cvijeće i palili su svijeće. Mladić je djevojci zadao nekoliko uboda u gornji dio tijela i vrat te lice. Moguće je da je djevojku napao zbog neuzvraćene ljubavi.

Upoznali su se u domu za azilante, a istražitelji su dobili potvrdu da je mladić djevojku pokušao više puta kontaktirati i izvan doma. Soopika koja je u budućnosti planirala raditi s djecom, je nedavno prekinula s dečkom i nije bila zainteresirana za novu vezu, piše Bild.

Facebook Komentari