Komunikatori godine, HGSS na twitteru vrlo aktualni: Disleksični ili disgrafični u slučaju nezgode birajte #112

Hrvatska gorska služba spašavanja, osim po svojim brzim i efikasnim akcijama, poznati su i po domišljatim i duhovitim objavama na društvenim mrežama.

Uvijek aktualni, HGSS-ovci su ovaj put tweetom ‘bocnuli’ Tomislava Sauchu, bivšeg predstojnika Ureda predsjednika Vlade Zorana Milanovića, koji se branio disleksijom i disgrafijom nakon što je suočen s nalazom vještaka za rukopise Centra za kriminalistička vještačenja. Saucka se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu. Sumnjiči ga se da je krivotvoreći naloge za službena putovanja na štetu državnog proračuna pribavio imovinsku korist u iznosu od preko 540.000 kuna.

“Disleksični ili disgrafični u slučaju nezgode birajte #112. U to se ne računaju nezgode sa zakonom. Pazite na sebe i druge”, napisali su HGSS-ovci na Twitteru.

“Slabovidima bi preporučili korištenje naočala ili sličnog pomagala”, napisali su u idućem tweetu.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću proglasila je HGSS Komunikatorom godine. Stručni žiri ocijenio je da HGSS-ovci pokazuju sve odlike dobre komunikacije, koja je strateški smislena i koriste učinkovite kanale kako bi važne poruke prenijeli njezinim dionicima. To rade razumljivo, jasno i atraktivno.

HGSS proglašen Komunikatorom godine, pokazali se i kao komunikacijski inovatori

Facebook Komentari