Maras: Ljudski vjerujem da će kolega Saucha u postupku dokazati svoju nevinost

SDP-ov Gordan Maras komentirao je zahtjev DORH-a za skidanjem imuniteta njegovu stranačkom kolegi Tomislavu Sauchi, kao i činjenicu da je Mandatno – imunitetno povjerenstvo Sauchi mandat i skinulo. “Ja mogu reći, kao i cjelokupna javnost, ovo je neugodna situacija za sve, za saborske zastupnike i za kolegu Sauchu. SDP-u je u interesu da se to što prije riješi”, rekao je Maras.

“Ono što mogu reći jest da ljudski vjerujem da će kolega Saucha u tom postupku dokazati svoju nevinost. Mislim da je ova situacija neugodna za sve, i za javnost i za politiku, za kolegu Sauchu ponajviše. Tu nema nekoga tko se dobro osjeća kad čuje ovu informaciju”, rekao je Maras.

Novinare je zanimalo hoće li ova situacija naštetiti SDP-u. “Ne treba tu sad postavljati pitanja kome će ova situacija najviše naštetiti. Treba prvo raščistiti situaciju, da se vidi što se dogodilo”, rekao je Maras.

Nije želio komentirati ishod situacije.

“Ja ovo promatram i kao političar i kao građanin Republike Hrvatske, moj je interes da javnost sazna što se dogodilo i koje su informacije. Sve ostalo su nagađanja”, kazao je Maras.

Facebook Komentari