Grmoja prepričao kako nisu htjeli glasovati za SDP-ovu plagijatoricu: Zasigurno se nećemo uplesti u igru onih koji nisu pokazali nikakvu moralnost

Mostov Nikola Grmoja gostovao je u programu N1 i govorio o izglasavanju povjerenja ministru znanosti i obrazovanja Pavi Barišiću.

Na pitanje je li odlučio hoće li glasovati protiv Pave Barišića, Grmoja je ponovio da je Most svoj stav donio davno te da je upoznao svoje partnere u Vladi s tim stavom.

“Ono što smo rekli jest da nećemo sudjelovati u ovim politikantskim raspravama. Za nas je apsolutno neprihvatljivo da isti ljudi, koji su glasali za dokazanu plagijatoricu na još višu funkciju nego što je ministar obrazovanja, znači Ustavni sud, kad smo mi bili protiv, da se oni sada pozivaju, drže moralne lekcije. U tome sigurno nećemo sudjelovati, a naš stav će građani znati kad bude glasovanje”, rekao je Grmoja za N1.

“Zasigurno se nećemo uplesti u igru onih koji nisu pokazali nikakvu moralnost, kad je profesor Podolnjak Odboru govorio, i Vesni Pusić i Peđi Grbinu, kako mogu glasati za dokazanu plagijatoricu. Onda je Peđa Grbin rekao: ‘Morat ćemo se s tim nositi’. Nećemo se uplesti u takve politikantske igre, mi ćemo imati svoj stav, a on će biti poznat kad za to dođe vrijeme”, rekao je Grmoja.

Facebook Komentari