U Karlovcu izgleda bez ikakvog povoda pretukli 17 godišnjeg azilanta iz Iraka, trojac je uhićen

Grad Karlovac

Sinoć u 20.10 sati u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu više nepoznatih osoba fizički je napalo 17-godišnjeg državljanina Iraka koji je u svojstvu azilanta.

Mladi Iračanin tom je prilikom teže ozlijeđen.

U odnosima s javnošću Policijske uprave karlovačke potvrđeno je za N1 da su zbog napada na 17-godišnjeg tražitelja azila iz Iraka uhićena tri muškarca.

“Mogu vam potvrditi da je Policijska postaja Karlovac dovršila kriminalističko istraživanje vezano za napad na 17- godišnjeg državljanina Iraka. Oni se nalaze u prostorijama policijske postaje, a tijekom dana će biti izvedeni pred pritvorskog predstojnika, te će se odlučiti o njihovom pritvaranju”, rečeno je u PU karlovačkoj.

“Radi se o tri muškarca u dobi od 21 i 36 godina te o jednoj maloljetnoj osobi za koje se sumnja da su 7. veljače u Baniji u Karlovcu bez povoda i razloga napali 17-godišnjaka te mu tom prilikom nanijeli teške tjelesne ozljede”, navodi naša sugovornica.

Budući da se navodi da su ga napali “bez povoda i razloga”, upitali smo hoće li se to tretirati kao zločin iz mržnje.

“Oni se zasad sumnjiče za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Nije utvrđeno da bi napad bio iz mržnje”, kazala nam je glasnogovornica, dodajući da će o daljnjim kvalifikacijama djela u prijavi odlučivati Državno odvjetništvo.

Facebook Komentari