1.3 C
Zagreb
Naslovnica Sport Sammir postigao gol, zadovoljan debijem: Lijepo je opet biti u dresu Dinama

Sammir postigao gol, zadovoljan debijem: Lijepo je opet biti u dresu Dinama

U prijateljskoj utakmici s makedonskim Sileksom debitirao je povratnik Sammir koji je u 45 minuta na terenu pokazao odličnu igru, imao nekoliko prilika i okrunio svoj povratak sjajnim pogotkom u svom stilu, u malu mrežicu u 90. minuti susreta.

S Brazilcem koji je ponovno obukao dres Dinama porazgovarali smo kratko nakon 4:1 pobjede protiv Sileksa: – Sretan sam i zadovoljan zbog ove pobjede. Bila je dobra utakmica, bilo mi je lijepo igrati i odlično se osjećam ponovno u dresu Dinama. Naravno da sam posebno sretan zbog pogotka na kraju.

– Sve je bilo dobro, ali moram reći da nisam još skroz spreman. Treba mi još nekih 15-20 dana i mislim da ću onda biti potpuno spreman – kaže skromno Brazilac koji je odigrao 45 minuta bez pogrešnog dodavanja pa nastavlja: – Bitno mi je samo da ne pogriješim i mislim da svi trebamo tako igrati. Da manje trčimo, a da više imamo loptu u nogama.

Nakon sjajnog povratničkog nastupa i odlične igre veznjaka koji se još i nije vratio u punu formu, sa zanimanjem iščekujemo početak proljetnog dijela prvenstva i majstorije koje nas sigurno čekaju od strane našeg Brazilca.

Najnovije

Još iz rubrike