Časnički zbor Splita: Ljevičari u Hrvatskoj se ujedinjuju protiv svega što je hrvatsko! Račan je 1990. godine razoružao Hrvatsku…

Hrvatski časnički zbor Grada Splita oglasio se priopćenjem vezano uz uvođenje obveznoga vojnog roka, odnosno protivljenju javnosti oko njegova uvođenja.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ljevičari u Hrvatskoj (ne mogu ih nazvati hrvatskim ljevičarima, jer to nisu) opet su se ujedinili u protivljenju inicijativi hrvatske vlasti da uvedu vojnu obuku,odnosno, vojni rok. Oni se ujedinjuju protiv svega što je hrvatsko! Račan je 1990. godine razoružao Hrvatsku predavši srbočetničkoj tzv. JNA oružje Teritorijalne obrane koje je bilo dostatno da naoruža 200.000 vojnika.

Nakon toga su 1991. godine u Saboru glasovali protiv izlaska Hrvatske iz Jugoslavije. Pa su 2002. godine ukinuli Komisiju koja se bavila istraživanjem komunitičkih zločina, a 2012. godine su ukinuli Ured za pronalaženje i obilježavanje grobova žrtava komunističkih zločina da bi na koncu ukinuli i pokroviteljstvo Hrvatskoga sabora nad komemoracijom u Bleiburgu. Potakli su ukidanje Pravopisa hrvatskoga jezika Vijeća za normu hrvatskoga jezika, napade na branitelje…

A sada su 2017. godine protiv uvođenja vojne obveze. Nitko od hrvatskih ljevičara i „boraca za mir“ nije niti jednom riječi nije reagirao na naoružavanje Srbije koja nam otvoreno prijeti. Nitko nije osudio prijeteću izjavu Vladimira Božovića, izaslanika četničkog premijera Aleksandra Vučića na četničkom derneku u prostorijama Srpskog narodnog vijeća za pravoslavni Božić.

Stariji antihrvatski ljevičari koji su služili bivšu tzv. JNA nisu se tada bunili protiv uvođenja vojne obveze koja je u tzv. JNA nakon Drugog svjetskog rata trajala čak tri godine.

Nisu se drugovi tada bunili jer su smatrali da služe svoju vojsku, a sada se bune jer ne žele da njihova djeca i unuci služe Hrvatsku vojsku jer je ne smatraju svojom vojskom, kao ni Hrvatsku državu svojom domovinom. Doista je u nekih ljudi u Hrvatskoj antihrvatstvo nasljedna obiteljska bolest”, stoji u priopćenju, koje potpisuje Zoran Buzdovačić, predsjednik Hrvatskog časničkog zbora Grada Splita.

VIDEO Radoš: Umjesto uvođenja vojnog roka promjenite informatički program iz 1993., a lustracija je besmislena

Radnička fronta nije uspjela prijaviti prosvjed pred MORH-om protiv vojnog roka, netko je bio brži – ali svejedno idu tamo

Facebook Komentari