Počinje snimanje filma o Gotovini, traže se statisti muškarci, žene i djeca, te osobe starije životne dobi

Audicija za statiste održat će se u Zadru i Gospiću, a traži se veći broj muškaraca, žena i djece, te osoba starije životne dobi.

U koordinaciji Udruge veterana Vojne policije i sudionika Domovinskog rata Zadarske županije, casting agencija Serena poziva zainteresirane osobe u dobi od 20 do 50 godina na audiciju za statiste u igranom filmu i tv seriji “General”.

Redatelj filma o životu i ratnom putu junaka Domovinskog rata, generala Ante Gotovine, je Antun Vrdoljak, a Gotovinu će glumiti Goran Višnjić. Prvu Gotovininu suprugu, Kolumbijku Ximene Dalel, trebala bi igrati Penelope Cruz, dok su u ostalim ulogama Nataša Janjić, Tarik Filipović i Goran Navojec.

Za potrebe snimanja agencija Serena traži veći broj muškaraca, ali i žena i djece, te osoba starije životne dobi.

Audicija će se održati u prostorijama Osnovne škole Šime Budinića na Voštarnici u Zadru u sljedećim terminima: 7. veljače 2017. od 17 do 20 sati, 8. veljače 2017. od 9 do 19 sati i 9. veljače 2017. od 9 do 19 sati.

Audicija se također održava i u Gospiću, a traži se i veći broj muškaraca iz Gospića i bliže okolice koji bi statirali u filmu. Snimanje će početi u drugoj polovici veljače, a casting se održava 6.2.2017. od 13 do 20 sati, te 7.2.2017. od 9 do 12 na adresi Ulica popa Nikole Mašića br. 4 u caffe baru Jump (nasuprot gospićkog zatvora). Traže se isključivo muškarci od 20 do 50 godina, prenosi antenazadar.hr.

Facebook Komentari