Član Uprave Kutjeva Mladen Pavić podnio je ostavku, nakon odluke Povjerenstva Dalije Orešković

Član Uprave Kutjeva Mladen Pavić podnio je ostavku na funkciju člana Uprave te tvrtke, a na njegovo mjesto imenovan je Josip Ređa, izvijestili su iz Kutjeva Zagrebačku burzu (ZSE). Pavić je ostavku podnio iz osobnih razloga, a stupa na snagu s današnjim danom.

Nadzorni odbor Kutjeva za člana Uprave postavio je Josipa Ređu iz Brestovca, koji je bio član Uprave Đakovačkih vina iz Mandićevca, a imenovan je na godinu dana, mandat mu počinje teći 7. veljače.

Mladen Pavić nastavit će karijeru u Kutjevu na odgovarajućim poslovima.

Pavića je u upravu Kutjeva Nadzorni odbor imenovao 13. rujna 2016., s početkom mandata 16. rujna, na dvije godine.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, na čelu s Dalijom Orešković, je s 8.000 kuna kaznilo Pavića, bivšeg savjetnika Predsjednice Republike, koji je prešao u Upravu Kutjeva prije isteka 12 mjeseci nakon napuštanja dužnosti savjetnika predsjednice Republike, te naložilo da riješi situaciju ili slijedi nova prijava.

Pavić je savjetnikom predsjednice Republike za europske fondove, poljoprivredu i ribarstvo imenovan 19. veljače 2015. godine, a početkom rujna prošle godine Predsjednica je donijela odluku kojom je Pavić, na osobni zahtjev, razriješen dužnosti savjetnika. 

Facebook Komentari