VIDEO Nedjeljom bez Ace: Ivan Pernar o medijskoj manipulaciji s Markom Miloševićem iz Radničke Fronte

Nedjeljom bez Ace: Ivan Pernar o medijskoj manipulaciji s Markom Miloševićem iz Radničke Fronte

Pernar je objavio i svoj razgovor s redakcijom 24 sata: Bez 10 tisuća kuna ne zovite me

24sata su me pozvali da napravimo video intervju, u biti opušteni razgovor Ave Karabatić sa mnom, pričali bi o svemu i svačemu i uglavnom, htjeli su publicitet.
U taj razgovor, ja bi ugurao aktualne političke teme i naveo građane da si postavljaju ozbiljna pitanja koliko god se sama forma razgovora činila neozbiljnom.
Međutim, Tomislav Klauški iz 24sata danas me na N1 nazvao “klaunom i korisnom budalom”. Zapazite apsurd, radim uslugu njegovom mediju da mu dignem gledanost, a on me putem N1 de facto vrijeđa.

Nazvao sam zato 24sata i otkazao događaj zbog nekorektnosti njihovog novinara. Drugi put neka razmisle kada vrijeđaju.

Potom je razložio, u drugoj objavi, cijelu situaciju.

Objasnio sam u ranijoj objavi da sam zbog vrijeđanja od strane njihovog novinara Tomislava Klauškog odbio video intervju s Avom Karabatić za 24sata.
Kako pokazuju želju da ga ipak naprave, ponudio sam im da mi plate 5000 kn koje bi razdijelio djeci iz doma u Nazorovoj.

Za slučaj da su kratki s lovom ponudio sam im i opciju da mi se Tomislav Klauški javno ispriča za uvrede izrečene na N1.

Ovo je njihov odgovor: “Moramo se zalagat za slobodu govora, kako u Saboru, tako i u medijima, posebno onim koji se najglasnije bore protiv korumpiranih politicara. Kritika je dio javnog djelovanja.”

“Onda mi dajte 5000 kn”, odgovorio sam, na što su uzvratili: “Mi nikoga ne placamo, ako hoces doci dobro, ako ne, ne. Sve ok”.

Na to sam im uzvratio: “Dosta je bilo cirkusiranja za 0 kuna, ako sam klaun i zabavljač želim da mi se to pošteno i plati.”

Na što je novinarka odgovorila da moja gaža kao klauna ne vrijedi 5000 kn.

Dragi prijatelji, ne samo da me smatraju klaunom, nego me smatraju i jeftinim klaunom, bez 10.000 kuna više ne odgovoram na poruke i pozive 24sata. Oni su dobro i prošli, za Jutarnji i Večernji ne bi dao intervju ni da plate.

Ako nemaju poštovanja i kulture, naučit ću ih, kao i Reinera.

Share This Article