Šef gradske organizacije Andrija Mikulić o pobuni HDZ-ovaca u Zagrebu: Danas je sastanak i sve ćemo iskomunicirati

Kandidatkinja ili kandidat HDZ-a za mjesto gradonačelnika Zagreba bit će dogovoren na sjednici GO HDZ-a u koordinaciji s vrhom stranke, kazao je Andrija Mikulić, šef te organizacije kojim su mnogu članovi područnih ogranaka nezadovoljni pa su tražili i sastanak s premijerom.

Podsjetimo, više od pola HDZ-ovih područnih ogranaka u Zagrebu, njih 10 od 17, zatražilo je sastanak s predsjednikom stranke Andrej Plenkovićem. Nezadovoljni su trenutnom sitaucijom i zabrinuti za nadolazeće lokalne izbore te su Andreju Plenkoviću poslali pismo, javili su mediji.

Komentirajući taj potez članstva Mikulić je kazao kako je ‘puno načina kako doći do sastanka, ne vidim ništa sporno u tome, razumijem to jer mi u timu HDZ-a želimo zabiti što više golova kako bismo preuzeli Zagreb’, zaključio je.

‘Danas je sastanak i sve ćemo iskomunicirati. S obzirom na rezultate ove Gradske organizacije na zadnjih šest izbora i s obzirom na uspješnu vladu koju vodi premijer Plenković – nikad nismo imali veću šansu da preuzmemo vođenje Zagreba’, rekao je Mikulić u Saboru.

Dvorske igre: Pobuna u zagrebačkom HDZ-u protiv Mikulića, poslali pismo Plenkoviću za kojeg mediji kalkuliraju da stoji iza svega…

Facebook Komentari