-2.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović svima koji ga se boje...

Bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović svima koji ga se boje poručio: mogu odahnuti, kobac se ne vraća

Bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović danas je predao u Saboru zahtjev da mu se zastupnički mandat stavi u mirovanje s 1. ožujkom. Sadašnji predsjednik SDP-a Davor Bernardić najavio je u medijima kako je s Milanovićem dogovorio da će mandat staviti u mirovanje u veljači.

“Zbog nekih tehničkih stvari koje moram još obaviti predomislio sam se i za mjesec dana odgodio stavljanje mandata u mirovanje. Istina, nisam podnio ostavku, ali nemam nikakvog plana za vraćanje u politiku. Svi koji me se boje mogu odahnuti, kobac se ne vraća, rekao je Milanović za Novi list.

Aludirao je na tekst u tjedniku Globus, u kojem neimenovani član SDP-a tvrdi da Milanović ‘kao kobac kruži oko stranke i čeka svoj trenutak’.

Jutarnji list danas je objavio da je Milanović, zajedno s Brankom Grčićem i Danijelom Mondekarom, sredinom rujna prošle godine u Albaniju putovao na račun SDP-a. Milanović ne želi govoriti o tome, tek napominje da su išli u Tiranu službeno, na poziv albanskog premijera Edija Rame i njegove Socijalističke stranke.

Najnovije

Još iz rubrike