Sinčić: Računam na Pernara u Zagrebu, on ima svoj stil, zna pretjerati, ali talentirani je političar

Predsjednik Živoga zida i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić u ponedjeljak je izjavio kako računa na Ivana Pernara na predstojećim lokalnim izborima u Zagrebu, odbivši precizirati hoće li Pernar biti i njihov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

“Računam na Pernara u Zagrebu. On je bio već bio izabran u kvartovsko vijeće, ne bih htio više komentirati”, rekao je Sinčić u emisiji ‘Oporbeni zarez’ Hrvatskog radija te dodao da će Živi zid “ući u utrku u Zagrebu na svim razinama”.

Pernar ima svoj stil, ponekad zna pretjerati, no ima i puno toga za reći i talentiran je političar, rekao je Sinčić i ponovno stao u obranu svog stranačkog kolege, ali i ostalih zastupnika Živoga zida, ustvrdivši kako su ih građani izabrali da “govore istinu”.

Njihovo nedavno izbacivanja iz sabornice objasnio je nesnalaženjem potpredsjednika Sabora Željka Reinera, kojega je, kaže, smetala rasprava koja se doticala bivšeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

“Ne urušavamo dignitet Sabora, već, upravo suprotno, dižemo razinu diskursa u Saboru i postavljamo pitanja koja se dugo nisu otvarala”, rekao je Sinčić.

Facebook Komentari