Novi predsjednik utemeljitelja Kapulica ne primjećuje struje u stranci koje bi bile protivne pobjedničkoj ekipi u HDZ-u i Plenkoviću

Ad

Mario Kapulica novi je predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” .

Odlučili su to većinom glasova izaslanici iz cijele Lijepe Naše na današnjoj Izbornoj konvenciji Zajednice u zagrebačkom Hotelu Panorama. Inače, Kapulica je bio prvi predsjednik Mladeži HDZ-a te je odnedavno savjetnik predsjednika HDZ-a mr. sc. Andreja Plenkovića.

Osim novog predsjednika, izaslanici su izabrali i članove Predsjedništva, Nadzornog odbora, Nacionalnog odbora, a ujedno i članove Središnjeg odbora HDZ-a iz reda Zajednice. Dosadašnji predsjednik Zajednice Milan Kovač čestitao je novoizabranom predsjedniku koji od njega preuzima ovaj časni i odgovorni mandat i svim izaslanicima zahvalio na sudjelovanju na Izbornoj konvenciji.

Zajedno za Hrvatsku

Izaslanicima i brojnim gostima u govoru se obratio novi predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica. Istaknuo je da će Zajednica i dalje nastaviti predano raditi, zajedno i ponosno.

– Stojim iza onog što sam govorio kad sam se predstavljao. Budite sigurni da ćemo nastaviti raditi zajedno, kao i do sada. No to ovisi o svi nama. Dragi prijatelji, hvala vam na strpljenju, svima vam zahvaljujem bez obzira kako ste glasovali. Hvala vam što ste bili demokratični. Možda će to biti preuzetno reći, ali ne poznajem nijednu drugu zajednicu s ovakvim vrlinama. Vjerujem da će tako i ostati. Vjerujte u mene s 50 posto vjere kojom ja vjerujem u vas – i meni će to biti dovoljno!

Na pitanje je li u Zajednici pobijedila ‘Plenkovićeva struja’, Kapulica kaže da ne primjećuje struje u stranci koje bi bile protivne pobjedničkoj ekipi u HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je dobio parlamentarne izbore, formirao Vladu i uspješno vodi HDZ.

“Ne vidim razilaženja, a što se tiče nekih personalnih bliskosti, u to ne trebamo ulaziti, jer to nije bitno za veliku stranku kao što je HDZ”, drži Kapulica.

Facebook Komentari