Duvnjak: Jako sam tužan, nemam riječi. Ali s druge strane sam i ponosan na borbu koju smo pokazali

U polufinalu svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj Kauboji su nakon velike drame i produžetaka izgubili 25-28 te propustili izboriti finale protiv Francuske.

Niti Domagoj Duvnjak nije mogao skriti razočaranje, ali i ponos nakon poraza od Norveške.

Kako se osjećaš?

“Jako sam tužan, nemam riječi. Ali s druge strane sam i ponosan na borbu koju smo pokazali. Teška utakmica”.

Imali smo sedmerac za finale.

“Izbornik je rekao – to je sport. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Meni je drago što smo ostavili srce na parketu, da smo izašli krvavih koljena”.

Nakon završetka utakmice izjave su dali Tin Kontrec, Jakov Gojun i Luka Stepančić. 

Kontrec: ‘Dali smo sve od sebe’

Želim čestitati dečkima, ne samo na ovoj utakmici, već na cijelom turniru. Teško je bilo što pametno reći poslije ovog. Imali smo sedmerac za pobjedu i finale, no neka mala doza sreće je bila na norveškoj strani. U produžetku je psihološka prednost bila na njihovoj strani. Mi smo dali sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru. Nadam se da ljudi doma nisu razočarani. Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju.

Gojun: ‘Nije ni sucima bilo lako’

Što reći u ovom trenutku. Mogu samo čestitati svojim suigračima. I kad smo gubili i kad smo vodili, bacali smo se na glavu, sreća je otišla na njihovu stranu. Treba skupit glave i uzet sutra broncu. Suđenje neću komentirati, nije ni sucima bilo lako, ali život ide dalje, hvala navijačima na potpori. Mislim da ćemo biti umorni, Slovenci imaju dan više odmora, no moramo se sabrati i probati uzeti broncu.

Stepančić: ‘Moramo skupiti glave i uzeti broncu’

Bila je ovo sjajna utakmica, stizali su oni nas, pa mi njih. Imali smo svoju šansu i propustili smo je. Ali nismo klonuli, u produžetke smo ušli jako dobro. Svoje isključenje ne bih komentirao. Čestitam Norvežanima i sretno im u finalu. Sa Slovencima su uvijek utakmice na nož, iako imaju dan više odmora, nadam se da ćemo smiriti strasti i vratiti se kući s broncom.

Facebook Komentari