Tina Katanić u iskazu pred tužiteljima rekla je da se ne sjeća seksa s dvojicom mladića 2014. godine

Poznata manekenka Tina Katanić u iskazu pred tužiteljima rekla je da se ne sjeća seksa s dvojicom mladića 2014. godine jer je bila u alkoholiziranom stanju, pišu 24 sata, prenosi večernji i drugi mediji.

Katanić je prijavila trojicu mladića nakon što su u javnost krajem svibnja i početkom lipnja iscurile dvije eksplicitne snimke nje i dvojice mladića J. L. i D. Z., a Odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki.

Tina kaže da sad samo želi da sve sporne snimke budu izbrisane s interneta. Dok se Domagoj R. u istrazi branio šutnjom, u odgovoru na optužnicu ustvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru objaviti snimku, kaže, pustio bi ih sve te da su one puštene s mobitela J. M.

– Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak – tvrdi Domagoj.

– Kritične zgode početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju – rekla je popularna Tina.

Facebook Komentari