O hrvatskoj senzaciji u Australiji: Njezina kvaliteta postoji i postojala je i prije, samo se sve trebalo posložiti

Velika očekivanja imali smo uoči Australian Opena od Marina Čilića i Ane Konjuh, koja je izvrsno počela sezonu, no eksplodirala je neočekivano – Mirjana Lučić-Baroni!

Izbacila je na putu do svog drugog Grand Slam polufinala karijere, nakon Wimbledona 1999. godine, petu igračicu svijeta i stigla na korak do finala, postavši svjetska zvijezda. U polufinalu je čeka vršnjakinja i ogroman izazov, Serena Williams, piše HRT.

Bišva hrvatska tenisačica Jelena Kostanić-Tošić i Mirjanin bivši trener i sparing-partner Igor Šarić komentirali su u Temi dana sjajnu Mirjaninu australsku avanturu.

Ne ide sve u životu kako smo zaslužili, ali evo ona je dobila ono što je zaslužila, rekla je Kostanić-Tošić, koja kaže još: Očito je jako dobro kliknula s novim trenerom, čak sam joj ga ja sugerirala i jako mi je drago da su dobro kliknuli. Povratna informacija od njezinog novog trenera je da je ona i dalje spremna učiti. Neke male stvari mogu puno značiti za tvoju igru.

Njezina odlučnost i ljubav prema tom sportu su presudili. Nije odustala nakon loših dana i loših stvari. Ona i dalje grize, ide kao juniorka, prekrasno ju je vidjeti na terenu, kaže Šarić.

Njezina kvaliteta postoji i postojala je i prije, samo se sve trebalo posložiti na pravi način. Nakon udaje stekla je neku sigurnost i mislim da sad igra najbolji, najzreliji tenis karijere. Iako je s druge strane Serena, ona će nastojati udarati što bolje, nametnuti svoju igru, smatra Šarić.

VIDEO Mirjana Lučić – Baroni ušla u polufinale Australian Opena, rasplakala sebe i cijeli stadion

Facebook Komentari