Projekt KAkvart udvostručio sredstva za projekte građana

FOTO Dražen Prša

Piše: Dražen Prša

Drugu godinu zaredom Grad Karlovac provodi projekt KAkvart.

Projekt je pokrenut 2016. godine s ciljem motiviranja građana da se dodatno angažiraju u javnom životu, odnosno da preuzmu dio odgovornosti za donošenje odluka i na sebe, ne prepuštajući razvoj lokalne zajednice samo u ruke institucija.

KAkvart je u vrlo kratkom roku pokazao i dokazao da građani sve više shvaćaju značaj i vrijednosti svog angažmana u javnom životu i njihovu spremnost da aktivnim odnosom prema zajedničkim potrebama doprinose poboljšanju kvalitete života za sebe i svoje obitelji, svoje susjede, sugrađane i cijelu zajednicu.

Odlične prošlogodišnje rezultate KAkvart projekta prepoznala je i tvrtka Heineken Hrvatska kroz brend Karlovačko.

Na taj način pivovara nastoji doprinjeti razvoju lokalne zajednice, u koju tradicionalno ulaže kroz sponzorstva nekih od najvažnijih lokalnih događaja i svoj donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju.

Zahvaljujući suradnji Grada Karlovca i Heinekena Hrvatska ovogodišnja sredstva za projekt KAkvart udvostručena su u odnosu na prošlu godinu i iznose 660.000 kn što će omogućiti realizaciju većeg broja prijava i provođenje još kvalitetnijih projekata.

Prijave projekata podnose se do 10. veljače 2017. a sve informacije o javnom pozivu dostupne su na www. karlovac.hr ili u mjesnim odborima i gradskim četvrtima.

Facebook Komentari