Strenja Linić o Milanoviću: Zar zbilja netko misli da bih imala petlju pozvati ga da sam bila na tajnom noćnom sastanku?

Ines Strenja Linić (Most) komentirala je za Media Servis svjedočenje bivšeg premijera i presjednika SDP-a pred sudom u Rijeci, gdje je Mostovka tužila Novi list za klevetu zbog napisa da je išla na tajne pregovore SDP-a i Mosta o formiranju Vlade.

Zoran Milanović je, podsjetimo, izjavio da se ne sjeća je li Ines Strenja Linić bila na neevidentiranom sastanku u Banskim dvorima ili ne, jer su neki ljudi dolazili u zgradu Vlade, ali mu Mostovci nisu bili dovoljno upečatljivi da se sjeti tko je konkretno dolazio onamo.

“Zar zbilja netko misli da bih imala petlju pozvati ga za svjedoka da sam bila na tom tajnom noćnom sastanku? Uostalom, kad smo kod neupečatljivosti, o kojoj on sad priča, ja mu u to vrijeme sigurno nisam bila neupečatljiva, kad mi je prethodno poslao dva poznata političara, s kojima je pokušao i nudio mi da pređem i dam svoj glas SDP-u koji bi formirao vlast”, kazala je za Media Servis.

“Čudna mi je ta njegova selektivna amnezija. On najbolje zna i začudilo me što se odazvao, a ne može se sjetiti. On itekako ima dobro pamćenje, ali pitanje je zašto se ovako postavio. Pitanje je i da li je tog sastanka uopće bilo na kraju”, kazala je Ines Strenja Linić.

Facebook Komentari