Strava kod Trogira: mladića pronašli u jami s deset prostrijelnih rana!

U mjestu Vrsine kod Trogira danas je vatrenim oružjem ozlijeđen 20-godišnjak, koji je odmah prevezen u splitsku bolnicu.

Teško ozlijeđeni 20-godišnjak prebačen je u splitsku bolnicu, iako mu život nije ugrožen, utvrđeno je kako ima čak deset prostrijelnih rana od vatrenog oružja. Dok se većina rana nalazi po rukama i nogama, a jednu ranu ima na prsištu.

Ranjenog mladića pronašao je prolaznik-namjernik u jami dubokoj tri metra, čuo je zapomaganje te je pozvao pomoć. Iz jame su krvlju prekrivenog 20-godišnjaka izvukli vatrogasci te djelatnici Hitne pomoći koji su ga potom odveli u splitsku bolnicu.

Što mu se i kako dogodilo ni sam nije znao najbolje reći istražiteljima. Točnije, samo je uspio kazati kako ga je napala i na njega pucala skupina maskiranih muškaraca.

Prema neslužbenim informacijama, dvadesetogodišnjak je otet u Kaštelima, gdje su ga otmičari ugurali u prtljažnik kombija, a potom i prebacili u Vrsine.

Mladić je, inače, policiji otprije poznat. Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva dala je nalog za očevid, piše Dalmacija News.

Facebook Komentari