Karlovac dobio besplatan poslovni prostor za poduzetnike početnike

Grad Karlovac

HGK Županijska komora Karlovac pokreće poduzetnički inkubator za poduzetnike početnike kao doprinos razvoju poduzetništva i povećanju konkurentnosti.

Korisnici Razvojnog centra mogu biti poduzetnici koji žele razvijati na znanju utemeljeno poduzeće uz primjenu visokih tehnologija te inovatori koji svoj istraživački rad žele registrirati i razvijati u prikladnim uvjetima i okruženju koje im daje podršku u administrativnom, infrastrukturnom i savjetodavnom obliku.

Prioriteti kod odabira korisnika bit će da obavljaju djelatnost s osloncem na informatiku i visoke tehnologije, da razvijaju novi proizvod temeljen na znaju i inovaciji, da su pretežno orijentirani na strana tržišta, odnosno suptituciju uvoza te da zapošljavaju visoko obrazovani kadar.

Odabrani poduzetnici početnici Razvojnog centra dobit će na korištenje opremljene uredske prostore u ŽK Karlovac, veličine od 12 do 23 četvorna metra pod povoljnim uvjetima na tri godine, dok su prvu godinu oslobođeni plaćanja najma. Javni poziv nalazi se na liku: http://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/razvojni-centar-karlovac-2

Dražen Prša/(Grad Karlovac)

Facebook Komentari