Izabrano je novo vodstvo Hrvatskog ceha zaštitara-strukovne zaštitarske komore

Na jučer održanoj redovnoj izbornoj skupštini izabrano je novo vodstvo Hrvatskog ceha zaštitara-strukovne zaštitarske komore. U godini obilježavanja 25 osnutka i djelovanja najstarije i najveće strukovno udruženje u području sigurnosti u Republici Hrvatskoj izabralo je novo vodstvo.

Na održanoj izbornoj skupštini Hrvatskog ceha zaštitara-strukovne zaštitarske komore za novu Predsjednicu jednoglasno je izabrana Lidija Stolica (Salon bankarske opreme Ozimec).

Za dopredsjednika za tjelesnu zaštitu izabran je Ivan Funčić (Securitas Hrvatska).

Za dopredsjednicu za tehničku zaštitu izabrana je Renata Dončević (Alarm automatika).

Dosadašnji Predsjednik, Damir Funčić, imenovan je članom Savjeta i dodijeljen mu je status počasnog člana Hrvatskog ceha zaštitara.

U Upravni odbor uz predsjednicu i 2 dopredsjednika izabrani su:

Vladimir Vrcić (FINA GS), Željko Pivalica (Securitas Hrvatska), Marko Sikirica (Tehnozavod Marušić), Ivan Špoljarić (ECCOS inženjering), Velimir Ostoić (Adriatic Security Solutions), Stipica Baljkas (Prospectus), Ivica Sivrić (Financijska agencija) i Duško Bjelotomić (Protekta).

U Nadzorni Odbor izabrani su: Robert Pažitka (Pro alarm rješenja), Neven Martić (AKD Zaštita), Ivan Ročić (Securitas Hrvatska) i Ilija Ivezić (Arsenal-Ivezić).

U sud časti izabrani su: Nadia Cvitanović (INsig2), Vlatko Bašić (Hrvatska narodna banka), Matija Mandić (KING-ICT), Jerko Filipović (Intel-Plan) i Mladen Sremec (Podravka).

U svom završnom obraćanju dosadašnji predsjednik Damir Funčić, pozvao je sve članice i članove da podrže rad novo izabranog vodstva Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore.

Naglasio je da se izborom nove predsjednice najvećeg i najstarijeg strukovnog udruženja sigurnosti, koje se prema tradicionalnom shvaćanju ogledalo samo u snazi mišića zastarjelo, poslana je jasna poruka da ova djelatnost počiva na planiranju, projektiranju, prevenciji i u prvom redu radu sivih moždanih stanica u čemu su žene u potpunosti ravnopravne sa muškim kolegama.

U završnoj riječi, nova predsjednica Hrvatskog ceha zaštitara-strukovne zaštitarske komore Lidija Stolica, zahvalila je svim članicama i članovima koji su u proteklih 25 godina svojim kvalitetnim i stručnim radom stvarali i održali najveće strukovno udruženje u području sigurnosti u Republici Hrvatskoj. Istaknula je daljnje razvijanje suradnje sa Ministarstvom unutarnjih poslova RH i drugim državnim tijelima, organizacijama i strukovnim udruženjima iz RH i EU, te posebice sa CoESS – Confederation of European Security Services. Daljnjim jačanjem strukovnih aktivnosti, stvoriti bolje mogućnosti za rad struke kako u Republici Hrvatskoj tako i u EU i regiji.

Hrvatski ceh zaštitara-strukovna zaštitarska komora kao struka aktivno djelujemo u očuvanju postignutih standarda i daljnjem razvoju sigurnosti i zaštite našeg društva u cjelini!

Facebook Komentari