Puljak kandidatkinja ‘Pametnog’ za gradonačelnicu Splita: Nakon dva katastrofalna gradonačelnika, vrijeme je za ženu

Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno i gradska vijećnica grada Splita, kandidatkinja je stranke na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2017. Odlučila je tako u utorak održana Skupština ogranka Split, na kojoj je Puljak jednoglasno potvrđena za najvažniju gradsku funkciju, za gradonačelnicu Splita.

“Pokazali smo koliko volimo svoj grad, koliko nam je stalo do reda i pravila. Imamo viziju razvoja grada, želimo, znamo i možemo Split učiniti gradom s najboljom kvalitetom života u Hrvatskoj. Građani prepoznaju naš trud i borbu za javni interes i zato vjerujem u odličan ishod izbora u svibnju. Ponudit ću, zajedno sa svojim suradnicima, potpuni zaokret u upravljanju gradom. Ostat ćemo dosljedni sebi i bezkompromisno se boriti za društvo jednakih mogućnosti za sve. Za grad bez namještanja natječaja i fiktivnog zapošljavanja, za komunalni red, Strategiju razvoja grada, novi GUP. Otvorit ćemo gradsku upravu građanima, kroz transparentan rad i dijeljenje svih informacija”, kaže Marijana Puljak i dodaje: “Svjesni smo problema u kojima se Grad nalazi i vrijedno ćemo raditi na njihovom rješavanju. Ja, moj tim, članovi i simpatizeri stranke Pametno smo spremni raditi dan i noć da ispunimo ovu viziju grada Splita i da napokon potencijal pretvorimo u stvarnost”.

“Splitom će, nakon dva katastrofalna gradonačelnika, konačno vladati žena, s potpuno novim pristupom upravljanju gradom”, zaključuju u stranci Pametno i dodaju: “Vrijeme je da Split postane moderan, europski grad ugodnog života za sve njegove građane”.

Facebook Komentari