Bujanec: Pernar žica x-icu u studentskoj menzi – Pernar: optužuje me čovjek koji plaća prostitutke kokainom

Zastupnik Ivan Pernar osvrnuo se na svom fb-u na post Velimira Bujanca.

Kaže mi jedan čovjek da je Bujanec objavio sliku da žicam x-icu u menzi na Lašćini i sad bi ja kao to trebao komentirat. A što da kažem, kakav komentar da dam kad me za to optužuje čovjek koji je priznao da prostitutke plaća kokainom, čovjek koji podržava HDZ, čovjek koji je sve samo ne moralna vertikala.
U prošlosti sam se branio od bizarnih optužbi, više ne jer sam shvatio da to nema smisla. Ako žele vjerovati ljudi da sam žicao x-icu i da sam zato loš čovjek – neka vjeruju. I nek daju glas za poštenije od mene, napisao je Pernar.

Bujanec je objavio:

OVO NIJE JOŠ JEDAN “PERFORMANS”: Pernar žica X-icu u studentskoj menzi!
Ovu fotografiju saborskog zastupnika Ivana Pernara snimila je jedna studentica i poslala Bujici: u studentskoj menzi na Lašćini žica studente X-icu kako bi jeo! Da je riječ o nekom novom “performansu” kontroverznog zastupnika, već bi on to objavio na svom fejsu… Očito, ovdje se ipak radi o još jednom, u najmanju ruku – čudnom postupku Ivana Pernara.
Nakon što je u Hrvatskom državnom saboru ostao sjediti za vrijeme intoniranja himne i tijekom minute šutnje za hrvatske branitelje i velikane, od Pernara nas više ništa ne može iznenaditi.
PHOTO: OVO NIJE ŠALA, NITI JOŠ JEDAN “PERFORMANS”! BIZARNI PERNAR ŽICA X-ICU!
Fotografija je snimljena u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. u 19:00 sati…
(ZNALI SMO DA SE U SABORU JEFTINO JEDE, ALI NA LAŠĆINI JE IPAK JOŠ JEFTINIJE…)

pernar menza

Facebook Komentari