Putinu smiješne tvrdnje američkih medija: Trump se družio s najljepšim ženama na svijetu. Teško ga mogu zamisliti s našim prostitutkama

Prošlog se tjedna u javnosti pojavio dokument u kojem su se nalazile teške optužbe vezane uz Donalda Trumpa, a među njima je stajalo kako se on u jednom moskovskom hotelu zabavljao s prostitutkama na perverzan način što je navodno dokumentirano video snimkom.

Trump je odbacio te navode, a o tim optužbama progovorio je i ruski predsjednik Vladimir Putin. On je kazao kako ne vjeruje da se Trump našao s prostitutkama posebice zato što je organizirao natjecanja ljepote poput Miss Universe te je navikao biti oko atraktivnih žena, piše Telegraph.

Putin je kazao kako je ta priča glupost te da su ljudi koji stoje iza nje “gori od prostitutki”. Ruski predsjednik kazao je i kako je očito da je dokument koji optužuje Trumpa lažan te je ismijao navode da ruske tajne službe ‘love svakog američkog milijardera’.

Također je kazao i kako Trump ne bi pao na tu zamku da je bila postavljena.

– On je odrasla osoba i čovjek koji je dugi niz godina organizirao izbore ljepote. On se družio s najljepšim ženama na svijetu. Teško mogu zamisliti da se požurio u hotel družiti se s našim prostitutkama – iako su najbolje na svijetu – poručio je Putin.

Ove napade okarakterizirao je kao “akutnu političku borbu” čiji je zadatak potkopati legitimitet “novoizabranog predsjednika”.

Facebook Komentari