Zastupniku iz Kluba MOST-a prekipjelo zbog šutnje ili obrane Lalovca: gadovi obični balkanski, agresivni, smrdljivi, kukavički

Zastupnik iz saborskog Kluba MOST-a Hrvoje Runtić kritizirao je danas svoje kolege političare koji brane Borisa Lalovca u slučaju obiteljskog nasilja.

Ona kaže da ju je mlatio, on kaže da je sve izmišljotina, ovaj iz stranke “humanih mirotvornih nenasilnih Gandijevskih” siledžija ga brani iako ovaj kaže da nije, kao neka ju je jer ga je izazivala, onda stranački drugovi ovog koji mlati / ne mlati kažu da je divan blag čovjek i veliki stručnjak koji nikad ne bi (u prvom ga redu brani doktor, jbte, tip koji liječi ljude a sebi nije u stanju sredit glavu), slušaš snimku iz koje je sve jasno ali ga ne smiješ javno poslati u tri materine siledžijske, i njega i njegove kretenske apologete, jer bi te još netko mogao i tužiti, pa stojiš sa strane i razmišljaš o tome gdje živiš, ili možda kada živiš, i o tome s kakvima si okružen, i svašta nešto.

Kad sam rekao da je ovaj apologeta s osminom mozga u glavi ženomrzac, jako mu nije bilo pravo, pa mi je malo i drago da sad brani ženomlatitelja.
Sve bih ja vas majmune poredao, zavezao, pa jednom dobrom, što kaže Šoić, bezbolnom palicom iz sve snage preodgojio, jer sa takvima drugačije ne ide.

I to vodi državu, ili ju je vodilo, ili bi je vodilo – kreten do kretena?

Fuj pljuc bljuv i bljak.

Na kraju, pozivam i Laleta i Peru i Rajka koji ga brane, da navale fizički na mene, pa da vas svu trojicu, jednog po jednog, premlatim kao volove u kupusu, gadovi obični balkanski agresivni smrdljivi kukavički, napisao je Runtić na svom fb-profilu.

Svašta sjedi u Saboru: SDP-ovac Saša Đujić vulgarno i besprizorno o Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Share This Article