Pernar: Žalosno je čime se DORH bavi jer ovo s Lalovcem ima više veze sa žutim dnovinarstvom Bujančevog tipa

Zastupnik Ivan Pernar stao je u obranu Borisa Lalovca, SDP-ovog zastupnika i bivšeg ministra koji je optužen za obiteljsko nasilje.

Slušao sam snimku navodnog nasilja bivšeg ministra Lalovca i iznenadilo me da nitko u javnosti nije rekao jednu riječ o tome da ju čovjek moli valjda 4 ili 5 puta da ne započinje (opet) svađu i ona opet i opet započinje samo s ciljem da ga izbaci iz takta jer ga snima.

Čovjek je na kraju pukao, ali vidi se iz aviona da je bio isprovociran. Iz onoga što poznajem Lalovca mogu samo reći da čovjek nije nasilne naravi i sve u svemu zamjeram mu samo jednu stvar.

Kad je vidio da ne ide i da s tom ženom nema sreće, trebao joj se zahvalit na svemu i reć doviđenja, a ne svađat se i raspravljat s njom.
Da sam bio u njegovoj koži u tom trenutku, ja bi rekao ženi, draga moja, hvala ti za sve, želim ti samo sreću, ja više ovako s tobom ne mogu i doviđenja, a ne se išao raspravljati i nadmudrivati s njom.

Žalosno je čime se DORH bavi jer ovo s Lalovcem ima više veze sa žutim dnovinarstvom Bujančevog tipa nego s nekakvim stvarnim nasiljem.
Summa summarum, DORH istražuje sve osim stvarnog kriminala jer za to “nemaju resursa”, a za ovakva politička podmetanja očito imaju, napisao je Pernar.

Svašta sjedi u Saboru: SDP-ovac Saša Đujić vulgarno i besprizorno o Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Share This Article