SDP: Najoštrije osuđujemo nasilje nad ženama, pozivamo nadležne institucije da slučaj što prije istraže

“SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe. Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge, ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže”, stoji u priopćenju kojega je poslala ta stranka.

Podsjetimo, bivša supruga Borisa Lalovca Tončika Anastasia optužila ga je za obiteljsko nasilje, a u TV emisiji Bujica objavljena je snimka njihove svađe.

Ranije se priopćenjem oglasio i Lalovac.

“Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja.

Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati”, stoji u priopćenju koje je poslao Ured za odnose s javnošću SDP-a.

Lalovac je namjeravao jutros održati konferenciju za novinare, ali je kasnije otkazao, po savjetu odvjetnika.

Facebook Komentari