Emirates uvodi dnevne letove iz Hrvatske za Dubai, vize za hrvatske državljane nisu potrebne

Piše: Dražen Prša

Emirates, najveći svjetski avioprijevoznik, danas je najavio kako od 01.lipnja.2017. uvodi dnevne letove između Dubaija (DXB) i Zagreba (ZAG) s početnom cijenom od samo 349 eura, a vize za hrvatske državljane nisu potrebne.

Putnike će prevoziti zrakoplov Boeing 777-300 tvrtke Emirates, a na raspolaganju će im biti i jedinstvena prvorazredna ponuda kabinskih usluga na putu prema Bliskom istoku.

„Na hrvatskom tržištu je tvrtka Emirates prisutna od 2003. godine te je s vremenom, potpuno prirodno, došlo i do pokretanja punog poslovanja.. Drago nam je što imamo priliku uvrstiti ovako zanimljivu destinaciju u svoju globalnu mrežu ruta. Veselimo se suradnji s našim partnerima i dionicima u Republici Hrvatskoj kako bismo klijentima mogli pružili svoju svjetski poznatu uslugu na našoj mladoj i modernoj floti zrakoplova.

Također, predani smo rastu trgovinskih odnosa i turizma između Hrvatske i Dubaija te potičemo dolazak turista s područja Bliskog istoka, regije Azije Pacifik, gdje Emirates djeluje na 45 destinacija“, rekao je Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i glavni komercijalni direktor tvrtke Emirates.

Novi let za Dubai omogućit će putnicima iz Hrvatske i susjednih zemalja putovanje u energični grad modernim, širokotrupnim zrakoplovima koje simbolizira udobnost i stil bez premca.

Zrakoplov Boeing 777-300 tvrtke Emirates raspoređen je u tri razreda, putnicima nudi 12 sjedala s mogućnošću postavljanja sjedala u polegnuti položaj u prvom razredu, 42 mjesta u poslovnom razredu te 310 prostranih mjesta u ekonomskom razredu.

Osim toga, putnici mogu uživati u do 2500 programa na zahtjev pomoću nagrađivanog ice sustava za audio i vizualnu zabavu, kulinarskim specijalitetima u svim razredima te glasovitoj usluzi i gostoljubivosti međunarodnog kabinskog osoblja koje dolazi iz preko 130 zemalja, među kojima je i njih 234 iz Hrvatske. HrTurizam.hr

Facebook Komentari