Bulj nakon Karamarkove tužbe: Pozivam sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje da me tuže

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj obratio je se javnosti povodom zahtjeva za skidanje imuniteta.

”Pozivam sve koji su trebali štiti nacionalne interese da svi podignu tužbu protiv mene, na to ću biti ponosan jer sve što radim će biti za zaštitu nacionalnih interesa. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini sam se i uključio u politiku i neka me slobodno tuže, kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali. Mogu i mene slobodno jer ja ih se ne bojim i šaljem im poruku: Vi koji ste krivi za izdaju nacionalnih interesa – nećete!”, kazao je Bulj.

”Pozivam Povjerenstvo za odlučivanje za sukob interesa da provjeravaju političare, Dorh i bilo koga tko je sudjelovao u izdajama za Judine škude da i danas to isto čine i u ovoj vladi i u budućim i prošlim vladama. Sve što sam napravio stojim iza toga. Ja i sada pozivam sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje i koji su izdali nacionalne interese u slučaju Ine, slobodno ih pozivam da tuže”, rekao je Mostovac.

Mandatno-imunitetnom povjerenstvu stigao je zahtjev za skidanje imuniteta dvojici Mostovaca jer je Tomislav Karamarko tužio je Most za aferu Konzultantica.

To je komentirao i zastupnik Ivan Pernar na svom Facebooku. “Sad su me zvali iz mandatno – imunitetnog povjerenstva da Karamarko tuži Bulja i Petrova za klevetu, budem streamao sjednicu tu, vjerojatno će biti u utorak”, napisao je Pernar, najavljujući kako će cijelu sjednicu prenositi uživo.

Karamarko tuži Petrova i Bulja, Pernar će izravno prenositi sjednicu Mandatno imunitetnog povjerenstva

Facebook Komentari