Nakon pobjede policajaca protiv banaka: Golijat pada pred našim očima, ne propustimo iz toga nešto naučiti…

Zastupnik Snage Goran Aleksić prenio je poruku nakon što je Nacionalni sindikat policije objavio da je prvostupanjski dobio tužbu protiv banaka.

Prenosim riječi Ive Grabovca povodom recentnog slučaja s Nacionalnim sindikatom policije i njegovim tužbama koje su posljedica aktivnosti Udruge Franak, s kojima ne mogu drugačije nego složiti se kako je “sve moguće kad se male ruke slože”:

“Udruga “Franak” i njen frontman Goran Aleksić pokrenuli su LAVINU koja bi na desetke tisuća naših sugrađana gurnutih kreditima vezanim za švicarski franak u dužničko ropstvo, sudskim presudama u njihovu korist a protiv poslovnih banaka, uskoro iz tog ropstva mogla izbaviti.

Mi koji smo igrom sudbine i činjenice da nam kredit nije trebao ili smo ga se kao takvog bojali (a ne zbog neke velike ekonomske pameti kako neulazak u kredit sa švicarcima gomile post-festum mudrijaša žele prikazati) nadam se NEĆEMO SAMO ostati u poziciji promatrača kojih se to previše ne tiče.

Time bi naime propustili jednu , za cijelo naše društvo i za SVAKOG POJEDINCA ponaosob, užasno važnu poduku. Poduku koja ga više i brže od bilo čega drugog može odvesti na put ozdravljenja.

PODUKU o tome kako pojedinac , odnosno mala grupa pojedinaca, dobro organizirana, borbena i ustrajna u artikulaciji svojih stavova u javnosti, može pobijediti čak i jedan tako moćan i naizgled nepobjediv sustav kao što je onaj internacionalnih konglomerata poslovnih BANAKA.

Golijat pada pred našim očima, ne propustimo iz toga nešto naučiti…”, prenio je Aleksić.

Kad policija tuži: Nacionalni sindikat podnio kolektivne tužbe protiv banaka zbog kamata – i dobio!

Facebook Komentari