Karlovčani dočekali Novu 2017. godinu na trgu uz rock glazbu i vatromet

Ad

Grad Karlovac organizirao je na Trgu bana Josipa Jelačića ispraćaj stare i doček Nove 2017. godine. Za dobro raspoloženje bila je zadužena kombinacija domaćih i zagrebačkih glazbenih snaga.

Okupljene na trgu zagrijao je karlovački band The Trio, koji je poznat po rock repertoaru. Sat vremena prije ponoći počeo je nastup sve popularnije grupe Gretta iz Zagreba.

Točno u ponoć uslijedio je vatromet, koji je bio vrlo bogat. Karlovčankama i Karlovčanima, koji su na trgu dočekali Novu godinu čestitku je uputio gradonačelnik Damir Jelić.

“Vatromet je bio dug i vruć, taman da nas zagrije na minus šest. Nadamo se da je ovaj vatromet odnio sve negativno iz 2016. godine i da je zalog za bolju 2017. godinu. Uvijek optimistično i s puno nade želim svim građanima i građankama grada Karlovca i Karlovačke županije, te cijele Hrvatske sve najbolje u 2017. godini”, kazao je karlovački gradonačelnik Damir Jelić.

Nakon vatrometa, grupa Gretta izvela je još nekoliko svojih hitova, a još jednom je na kraju programa nastupila grupa The Trio. Uz gradonačelnika Jelića Novu 2017. godinu na trgu su dočekale i zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković i vršiteljica dužnosti pročelnice Upravnog odjela za poduzetništvo, poljoprivredu i turizam Andrea Vrbanek.

Zbog hladnoće na dočeku se okupilo tristotinjak najupornijih, a točno u ponoć temperatura je bila minus šest Celzijevih stupnjeva. Na trgu je bila bogata ugostiteljska ponuda, a čaj i kuhano vino dijelili su se besplatno. Glavni sponzor dočeka Nove godine bila je tvrtka Heineken Hrvatska. (Kaportal)
Dražen Prša

Facebook Komentari