Proročanstva poznate Babe Vange uznemirila Amerikance, a i redatelj Michael Moore….

Poznata bugarska proročica Baba Vanga privukla je pozornost Amerikanaca uoči ustoličenja Donalda Trumpa za predsjednika, a koje bi se trebalo dogoditi 20. siječnja.

Naime, portal International Business Times prisjetio se njezinih brojnih proročanstava, nazvavši je balkanskim Nostradamusom. Poseban naglasak bio je na onom koje se odnosi na predsjednike. Prema njemu, Barack Obama trebao bi biti posljednji predsjednik SAD-a.

– Baba Vanga predvidjela je nekoliko velikih svjetskih događaja poput tsunamija u 2004. godini, ekonomske krize u 2008., klimatskih promjena… Iako je umrla 1996., postotak njezinih procjena bio je iznimno visok, pogodila je u 85 posto slučaja – pišu Amerikanci i dodaju:

– Bugarska proročica predvidjela je i Obaminu pobjedu kazavši kako će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac. No, dodala je i kako će on biti posljednji predsjednik. Doduše, nije poznato što je točno pod time mislila. Možda da će doći do promjene sustava vladavine u kojem prestaje postojati uloga predsjednika – nagađa IB Times.

Na Vangina proročanstva nadovezao se i oskarovac, redatelj Michael Moore, koji je još u kolovozu predvidio Trumpovu pobjedu.

– Ništa od onog što se predviđalo uoči izbora nije se dogodilo, već upravo suprotno. Stoga bi se i u sljedećim tjednima moglo dogoditi nešto ludo i neočekivano. Možda Trump jednostavno odustane i prije ulaska u predsjednički ured. Svi govore kako je to nemoguće. No, isto tako, mnogima se dogodilo da su prvi dan na novom radnom mjestu shvatili kako su odabrali pogrešan posao – naglasio je Moore, prenosi Večernji list.

Vidovnjakinja za RTL: Karamarko se vraća u politiku, osnovat će stranku, imat će dosta pristaša

Facebook Komentari