Pernar o slučaju Ina-Mol: nemojte očekivati da će mediji prenijeti ovu moju objavu, javnost ne smije saznati

Zastupnik Ivan Pernar ponovo se osvrnuo na slučaj Ina-Mol.

Dragi prijatelji, od hrvatske javnosti se skriva jedna jako bitna informacija. Razlog zašto je vlada pala, zašto je Karamarko morao otići i zašto smo imali nove izbore bio je u tome što se Karamarko protivio nastavku arbitraže ukazujući na to da bi je mogli izgubiti jer je ključni dokaz – pao na hrvatskom Ustavnom sudu!

Da je presuda arbitražnog suda došla 6 mjeseci ranije mi ne bi imali cijeli ovaj cirkus.

U početku sam mislio da se ova informacija prešućuje kako bi se zaštitilo Ustavni sud koji je srušio presudu Sanaderu ali sada shvaćam da se od odgovornosti pokušava sačuvati i one koji su nas “do jučer” uvjeravali u pozitivan ishod arbitraže.
Uglavnom, neposredna šteta od sudskog postupka za kojeg se znalo da ćemo izgubiti iznosi 10 milijuna dolara. Zanima me, hoće li netko dati ostavku zbog toga?

Naravno da neće, zbog toga se o ovome i šuti!

Zapitajte se i tko jedini u Hrvatskoj ima korist od poništenja presude u režiji Ustavnog suda, samo Ivo Sanader!
Drugim riječima, interesi cijele države podređeni su interesima jednog pojedinca koji čak putem medija izjavljuje da je zadovoljan odlukom arbitražnog suda na štetu vlastite zemlje. Može li biti gore od toga?

Svojedobno se govorilo da država ne smije biti talac jednog čovjeka (Tomislava Karamarka), ja onda pitam, zar ne bi trebala prestati biti i talac Ive Sanadera i sudaca Ustavnog suda koji su ga oslobodili i time nanijeli zemlji nesagledivu štetu?
Dragi prijatelji, nemojte očekivati da će mediji prenijeti ovu moju objavu jer su kontrolirani od strane onih koji rade protiv interesa naše zemlje. Ovo što vam pišem javnost ne smije saznati, napisao je Pernar na fb-u.

Ranije je Pernar podsjetio na izjavu sadašnjeg predsjednika Sabora.

Božo Petrov: “Mogu reći da sam brifiran kao potpredsjednik Vlade da imamo razloga biti optimistični oko ishoda te arbitraže. Bilo kakve druge informacije koje se pojavljuju u medijima, mene stvarno interesira tko je njih brifirao.”
Sudac Ivan Turudić: “Nevjerojatno mi je to što su neki davali optimistične presude, ne znam na temelju čega. Presuda po kojoj je MOL utjecaj u Ini stekao koruptivnim djelovanjem je pala.”
Postavlja se pitanje tko je brifirao Božu Petrova?, pita Pernar.

Evo što je MOST-ov Kovačić odgovorio na pitanje je li mu sada žao što nisu slušali Karamarka

Facebook Komentari