Žestoki udar Mire Bulja: „ U izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga bilo je upleteno više Vlada RH, ne samo jedna“

Izvor: Dražen Prša

Piše: Dražen Prša

Nakon što je premijer Andrej Plenković objavio da je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske u Ženevi nakon čega je Hrvatska donijela odluku o povratku INE u hrvatsko vlasništvo otkupom cjelokupnog udjela koji u njoj ima MOL, na svojoj FB stranici oglasio se saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Kaže da ćemo “hrvatskim novcem, parama hrvatske sirotinje sada morati kupovati nešto što je već bilo naše, a radi se o Ini, ukazuje da je ne samo jedna, već više hrvatskih vlada bilo upleteno u izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga”.

Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti.
Njih treba uhititi i pod hitno procesuirati. Narod mora znati imena odgovornih za ovo jer narod je sve to skupo platio i plaća.

Mora se znati tko je za sitan novac prodao Bijele noći, tko je šurovao sa strancima i kako se prodala INA, a moraju se znati i svi pomagači koji su zadnjih godina te prljave rabote pokušali prikriti. Ni ja ni moje kolege iz Mosta nećemo stati dok krivci ne budu kažnjeni.“ – objavio je na svojoj FB stranici saborski zastupnik Miro Bulj.

Facebook Komentari