Peternel: Plati oglas isprike Karamarku u Nacionalu – Bulj: Prestani braniti neobranjivo

MOST-ov Miro Bulj i Igor Peternel međusobno se prozivaju na društvenim mrežama.

Hoće li se tko danas ispričati Karamarku sto je morao otici jer je zagovarao izlazak iz arbitraže??
Možda da Bulj uplati oglas isprike u Nacionalu, napisao je Igor Peternel na svom fb-profilu.

Bulj mu je odgovorio.

Vidim proziva me Igor Peternel da se ispričam Karamarku. Po njemu je Karamarko bio u pravu i eto, sasvim slučajno, znao je da ćemo izgubiti arbitražu.

Pitam se kako je Karamarko to znao ako nije radio i lobirao za Mađare? A naravno, krivaca za gubitak INE ima mnogo. To su sve Vlade, predsjednici države, pravosuđe, DORH, Ustavni sud i mnoge institucije još od 2001. godine. Gospodin Peternel zaboravlja da je Tomislav Karamarko svih tih godina obnašao odgovorne dužnosti nacionalne sigurnosti i borbe protiv kriminala od savjetnika Predsjednika Mesića za nacionalnu sigurnost do ministra unutarnjih poslova u Sanaderovoj Vladi.

Pa ipak nije zaštitio nacionalne interese i spriječio pljačku INE, nego se provodila sluganska politika lociranja, uhićivanja, transferiranja i procesuiranja najistaknutijih branitelja iz Domovinskog rata, dok se INA i ostala hrvatska imovina pljačkakala i prodavala strancima za Judine škude. Zbog toga se ne namjeravam bilo kome ispričavati pa niti gospodinu Karamarku.

Dužnosnici te razine moraju raditi za hrvatske interese, a ne nečije tuđe preko famoznog Joze Petrovića koji, valjda opet slučajno, poveznica svih prljavih rabota oko INE koju ćemo sad morati otkupljivati radi izdajica! Odustajanje od arbitraže i s minimalnom šansom da se dobije bilo bi ravno veleizdaji. Ne znam koja bi se država odlučila na takav čin koji je zagovarao Karamarko. Ja mislim niti jedna ozbiljna.

A Igoru Peternelu poručujem da prestane braniti neobranjivo kao što više ne brani Mamića. Vidiš Igore da i ti možeš nešto naučiti. Lijepo je vidjet da znaš priznati grešku.

Plenković iznenada na Badnjak sazvao novinare, vraća se Ina u hrvatske ruke

Facebook Komentari