Potraga za dvojicom nestalih na području Otočca ima tragičan kraj, jedan pronađen mrtav

Piše: Dražen Prša

Nestanak dvojice muškaraca, Josipa Majera (21) i Alexandra Milovanovića(43), za kojima se od utorka tragalo na području Otočca, završio je tragedijom.

PU Ličko senjska u priopćenju navodi da je pronašla tijelo nestaloga Alexsandra Milovanovića 43-godišnjaka iz Ponora, Grad Otočac, za kojim je Policijska uprava ličko-senjska jučer, 22. prosinca, raspisala potragu.

hgssstanica-gospicpotraga1

Da podsjetimo, PU Ličko senjske priopćila je da su nestali Josip Majer (1995.) koji se udaljio sa adrese Švica 89, Grad Otočac, i Alexandar Milovanović (1973.) koji se udaljio s adrese Ponori 60, Grad Otočac automobilom marke Nissan, tip Navara, crne boje i registracijske oznake GS 736-CH evidentirani u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, te da mole pomoć u dojavi o nestalima.

Vozilo marke Nissan, tip Navara, danas je oko 18,00 sati izvučeno uz pomoć auto dizalice Auto vuče Lončar iz korita rijeke Like, kod spoja rijeka Like i Gacke, dok se za nestalim Josipom Majerom i dalje traga.

U potragu za nestalima uključili su se policijski službenici i članovi HGSS-a.

Dva poznanika u utorak su se navodno trebali naći u kafiću na piću, ali im se, otkako su napustili svoje domove, izgubio svaki trag. Sve okolnosti nesreće trebale bi biti poznate nakon policijskog očevida i istrage koja će uslijediti.
nestalinesreca
nestalinesreca2

Prije dva dana nestali Josip Majer i Alexandar Milovanović – u potragu krenula policija i HGSS

Facebook Komentari