Damir Jelić: „Došlo je vrijeme da služim i dalje svom gradu, ali ovaj put i čitavoj Karlovačkoj županiji u srcu Hrvatske“

Ad

Piše: Dražen Prša

Nakon deset godina gradonačelkih grada Karlovca najvjerovatnije će napustiti to mjesto i zamjeniti nekim drugim, mjestom župana karlovačkog.

Gradsko predsjedništvo i županijski odbor HDZ-a jednoglasno su podržali moju kandidaturu. Ja sam im zahvalan na tome i nakon dvanaest godina služenja gradu Karlovcu na poziciji dogradonačelnika i na mjestu gradonačelnika deset godina došlo je vrijeme da otvorim prostor drugim ljudima.

Došlo je vrijeme da služim i dalje svom gradu, ali ovaj put i čitavoj Karlovačkoj županiji u srcu Hrvatske. Bilo je nekih dilema, ne da li ostati u Gradu Karlovcu, nego da li ići na nacionalnu razinu, prevagnuo je ovaj osjećaj da treba još dosta dati ovdje.

Ja sam samo kandidat za župana, a narod će reći da li ću i postati župan. U svakom pogledu kao sportaš idem u utakmicu s vjerom u pobjedu, kazao je aktualni gradonačelnik grada Karlovca Damir Jelić.
Uputio je i Božićno novogodišnju čestitku:

Kao uvijek, Božićno vrijeme je vrijeme svjetla, kalendarski je tama i u toj tami dolazi svjetlo, to svjetlo je mali Isus koji se rađa, to svjetlo su i lampice i reklame, a to svjetlo je i jedan naš poklon za potrebite u našoj socijalnoj samoposluzi. Pa, evo koliko god bili ponekad nezadovoljni i siromašni, uvijek postoji neka sitnica za one koji žive teže od nas. S tom idejom želim svima čestit Božić i sretnu Novu godinu, kazao je Damir Jelić.

Facebook Komentari