Rat MOST-HDZ u Vrgorcu: Vrgorački Most je kriminalna organizacija, tražimo trenutnu ostavku….

Rat MOST-a i HDZ-a u Vrgorcu i dalje traje, danas se lokalni HDZ oglasio priopćenjem.

VRGORAČKI MOST (NLM) JE KRIMINALNA ORGANIZACIJA – TRAŽIMO TRENUTNU OSTAVKU DIREKTORA GRLJUŠIĆA I GRADONAČELNIKA PRANIĆA

PREDMET: Reagiranje povodom informacije kako je direktor Gardske čistoće i usluga Vrgorac i jedan od najbližih suradnika gradonačelnika Pranić, Toni Grljušić, kazneno prijavljen zbog krađe i davanja lažnog identiteta.

HDZ Vrgorac- Vrgorački Most je kriminalna organizacija, tražimo trenutnu ostavku Tonija Grljušića i gradonačelnika Pranića jer je bio upoznat s kaznenim prijavama protiv Grljušića i unatoč tome ga je imenovao za ravnatelja gradskog poduzeća

Poštovani,

povodom novinskih natpisa u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji „ Vozio pijan, ukrao i postao direktor“, Hrvatska demokratska zajednica Vrgorac traži trenutnu ostavku novoimenovanog direktora Gradske čistoće i usluga grada Vrgorca.

U niti jednom normalnom gradu osoba koja je davala lažni identitet te koja je prijavljena za tešku krađu ne može upravljati gradskim poduzećem i milijunskim budžetom istog poduzeća. Tražimo ostavku i gradonačelnika Pranića jer je bio upoznat s kaznenim prijavama protiv svog najbližeg suradnika, ali je sve pokušavao skriti od javnosti.

Ovo je poznati moral MOSTA koji kod političkih protivnika vidi trun u oku, ali kod sebe ne vidi gromadu. Također, ovaj slučaj potvrđuje političku platformu pod kojom djeluje MOST u Vrgorcu, ali i na razini Hrvatske, a ona se svodi na to da se reagira tek kada mediji otkriju prljavštine u njihovim redovima.

A što se tiče prljavštine u redovima Mosta nje je već toliko da ovu nakupinu slobodno možemo nazvati- kriminalna organizacija.

Nakupinu, jer se tu zaista u posljednje vrijeme nakupilo svega i svačega, ljudi i događaja. Jedino u Vrgorcu je normalno da zamjenik gradonačelnika na svojoj adresi ima fiktivno prijavljene birače, a javno progoni te iste fiktivne birače.

Jedino u Vrgorcu je sasvim normalno da zamjenik gradonačelnika, nositeljica liste za Gradsko vijeće i sam gradonačelnik ne plaćaju komunalnu naknadu, a ovrše pola grada zbog iste. Jedino u Vrgorcu je normalno da gradonačelnik u lice laže Gradskom vijeću kako nije dao službeni automobil grada na upravljanje prijatelju, i da nastavi lagati iako su ga demantirale snimke kamera s naplatnih postaja. Jedino u Vrgorcu je normalno da gradonačelnik vlastitog oca imenuje u odbore. Jedino u Vrgorcu je normalno da direktor Gradske čistoće postane osoba koja je od strane policije prijavljena zbog lopovluka i davanja lažnog identiteta.

A jedino u Mostu je normalno da se koristi represivni aparat policije kako bi se spriječilo kritiziranje od strane političkih protivnika i zastrašili isti. To je ta poznata politička dosljednost Mosta, kako u Vrgorcu tako i na državnoj razini.

Facebook Komentari