Mostova kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića je Katarina Ujdur, koja trenutno obnaša tu dužnost

Ad

Most nezavisnih lista danas je predstavio svoju kandidatkinju za gradonačelnicu Metkovića.

Mostova kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića je Katarina Ujdur, koja trenutno obnaša tu dužnost.

Ovo je nastavak priče otprije tri i pol godine. Primjer je osobe koja se vratila u rodni grad i odlučila živjeti u Metkoviću, ostavila je obiteljsku tvrtku i odlučila se priključiti Mostu. Kasnije je preuzela odgovornost i za upravljanje gradom, kazao je Mostov Nikola Grmoja.

“Ima sve sposobnosti da bude gradonačelnica”, dodao je.

“Ponosna sam što mogu braniti boje Mosta i boje Metkovića, ponosna sam na rezultate iz 2013. godine i što su Božo Petrov i Nikola Grmoja otišli u Zagreb i što imamo ljude koji se bore za Metković i bolju Hrvatsku”, rekla je Ujdur.

“Uspjeli smo vratiti povjerenje i demokraciju u gradsku vlast, financijski stabilizirali Metković, ostvarili brojne projekte. Vjerujem da možemo učiniti još više i da će Metković postati gradom koji će biti primjer uspješnosti”, rekla je Ujdur, dodavši da je Most dolaskom na vlast ukinuo kriminal i korupciju, a potaknuli mlade da se uključe u politiku. “Otkako smo ušli u ovu priču, Metković je prodisao i razmišlja se o budućnosti. Prije je bio stav – osvoji vlast i odmaraj nekoliko godina”, rekla je Ujdur.

Nakon nje riječ je dobio čelnik Mosta, Božo Petrov. “Govorili su nam da odustanemo, jer nemamo šanse, a kad imate želje koje su javni interes, građani to prepoznaju. Mi smo tada napravili čudo. U tri godine narasli s lokalne na nacionalnu razinu. Za mene je Katarina Ujdur sinonim za bolji Metković, mlade ljude i za napredak”, rekao je Petrov.

Facebook Komentari