Objavljen javni poziv za prikupljanje zahtijeva za kupnju POS-a na području grada Zagreba

177816394

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Zagreba radi utvrđivanja Liste reda prvenstva.

U cilju provođenja mjera za zadovoljavanje stambenih potreba građana i poboljšanja kvalitete stanovanja, prvo se utvrđuju stambene potrebe i interes za kupnju stanova na određenom području te se u skladu s tim potrebama i mogućnostima osiguravaju sredstva namijenjena za poticanje stanogradnje.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u prostorijama APN-a, Odjela za ugovaranje zemljišta, izgradnju i prodaju stanova, svakog radnog dana, u vremenu od 09 do 14 sati ili s mrežne stranice APN-a : www.apn.hr.

Zahtjev se zajedno sa priloženom traženom dokumentacijom predaje isključivo poštom, u zatvorenoj omotnici zaključno do 20. siječnja 2017. godine na adresu : Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Zahtjev za kupnju stana – POS Zagreb, Savska cesta 41/6, 10000 Zagreb uz naznaku pošiljatelja (ime, prezime i adresa).

Propisane uvjete, popis potrebne dokumentacije i ostale vezane informacije možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije

Dražen Prša

Facebook Komentari