Počela najljepša Božićna čarolija u gradu Gospiću, na – 5 stupnjeva s koncertom „Kamenita vrata“

„Advent u Gospiću“ kako se moglo i očekivati opravdao je očekivanja brojnih stanovnika Ličko senjske županije. Iako na – 5 stupnjeva s koncertom „Kamenita vrata“ u izvedbi sestara Husar i Alena Hržice sve je započelo i trajalo dugo u zimsku ličku noć.

Tijekom dvosatne izvedbe pomno odabranih božićnih i ostalih pjesama brojni posjetitelji okupljali su se i oko bungalova i štandova, te sudjelovali u dječjim igraonicama, u ljepoti parka koji je bio ukrašen i pridonio ovogodišnjoj Božićnoj čaroliji u Gospiću.

Kako je i obećao župan Ličko senjski Milan Kolić osigurao je prijevoz za obitelj Jurkić iz okolice Otočca koja ima petero djece i koje je župan posjetio prije par dana u uručio im blagdanske poklone kao izaslanik premijera Plenkovića, u svoje osobno ime i ime Županije Ličko senjske.

Sinoć je u središtu Gospića upaljena i četvrta adventska svijeća koju je nakon mise u katedrali Navještenja blažene djevice Marije na adventskom vijencu upalio je zamjenik gradonačelnika grada Gospića Ivan Biljan.

Dražen Prša/Lika online

bozicnacarolijagospic

Facebook Komentari