Župan Kolić: „ Županija Ličko senjska ima veliko srce, želje i mogućnosti da pomogne obitelji sa petero i više djece „

Piše: Dražen Prša

U prigodi nadolazećih Božićnih i novogodišnjih blagdana župan Ličko senjski Milan Kolić danas je u ime predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, u svoje osobno ime i županije Ličko senjske, u pratnji Dubravke Rukavina, obnašatelja dužnosti pročelnika za društvene djelatnosti, posjetio obitelj Jelene i Ivana Jurkića iz Poduma, nedaleko Otočca, kojom je prilikom uručio darove njihovoj djeci Leonardi, Gabrijelu, Ana Mariji, Josipu i Emanuelu.

U ozračju punog veselja i radosti što je župan Kolić donio pregršt darova, petero djece iskazalo je zahvalnost županu nagradivši ga pjevanjem božićnih pjesama i pričama iz njihovog života.

zupankolicpodum-2016

„Ličko senjska županija tradicionalno na području cijele županije uoči naših blagdana kao što je Uskrs i Božić obilazi obitelji sa petero i više djece tako da smo danas posjetili i obitelj Jurkić koja je doselila iz Rijeke na područje grada Otočca, odnosno mjesta Podum. Prekrasna obitelj, sa petero djece, mlada obitelj koja je iskazala želju da ovdje puste svoje korijene, a kupili su ovdje i kuću“ – kazao je župan Milan Kolić.

Dodao je da su Ličko senjska županija i on osobno prepoznali obitelji kako u financijskom djelu ali prije svega je oduševljen sa jednim duhom koja ova obitelj ima i koja će uz potporu lokalne samouprave, uvjeren je prepoznati takve obitelji, pri čemu će im Ličko senjska županija u daljem odgoju i odrastanju biti na raspolaganju.

„Danas smo uoči našeg velikog blagdana rođenja Isusa, Božića, došli podijeliti radost sa ovom prekrasnom obitelji na jedan simboličan način prije svega, ali i poručiti ljudima dobre volje da prepoznaju, ne samo u ove dane blagdana , nego tijekom cijele godine da su ovakve obitelji budućnost Ličko senjske županije sa mnogo djece i ovo je primjer kako Ličko senjska županija ima veliko srce, želju i mogućnosti da se zajednički problemi mogu riješiti“ – kazao je župan Ličko senjski Milan Kolić.
zupankolicpodum5-2016

Facebook Komentari