Mediji u susjedstvu prenose odluku MIP-a: Misli li tko da me ne procesuiraju jer sam politički nepodoban

Ima li itko među vama da misli da me DORH procesuira zato jer živimo u pravnoj državi, a ne zato jer sam politički nepodoban, pita se Ivan Pernar nakon što je MIP odlučio da mu se skine imunitet zbog dva grafita u Jelkovcu, dijelu Sesveta koje su istočni dio Grada Zagreba.

“Ako je pak ovo drugo, nije li to sramota za državu koja se smatra demokratskom i koja čak predbacuje drugim državama poput Rusije da su nedemokratske i da progone političku opoziciju iako pritom rade isto ono za što optužuju druge.
Nije li to sve skupa farsa?”, pita se Pernar.

Mediji u susjedstvu prenose pomalo smiješnu odluku

„Nije se radilo o namjernom oštećenju tuđe stvari, tereti me se za dva grafita ispisana u Jelkovcu, gradskoj četvrti u Sesvetama“, naveo je zastupnik Živog zida za Aljazzeru Balkans, a ustvrdio je kako je počinjena šteta od oko 1.000 kuna (132,7 eura), dok će sam sudski postupak i sve drugo proizvesti troškove nerazmjerno više od te štete.

ŠOKANTNA ODLUKA ZAGREBA: Pernaru ukinut imunitet zbog crtanja grafita!, piše srbijanski Informer.

“Ova optužba je politički motivisana jer je farbanje tunela pet godina čekalo optužnicu, a moja za dva grafita došla je ekspresno“, napisao je Pernar na svom fejsbuk nalogu i zamolio da mu se ne skida imunitet, piše srbijansko dopisništvo ruskog Sputnjika.

I Hrvatsku kao i BiH boli istina! Izglasano ukidanje zastupničkog imuniteta borcu za građane, Ivanu Pernaru, piše Bugojno info.

VIDEO Skinut imunitet Ivanu Pernaru po zahtjevu DORH-a zbog – crtanja grafita na zidu

Facebook Komentari