Živi zid oštro o Siniši Gabriću zbog sazivanja skupštine, Sinčić najavljuje i kaznenu prijavu

Živi zid na svom je Facebooku profilu Sinišu Gabrića nazvao “ljudskim smećem”.

Gabrić tvrdi da je upravo on čelnik Živog zida koji je na Skupštini stranke smijenio Ivana Vilibora Sinčića, a koji je rekao da ta Skupština nije bila legalna i u tome ga je podržalo Ministarstvo uprave.

“S kakvim sve ljudskim šljamom imamo posla, probat ćemo vam dočarati u par rečenica. Prije nekoliko mjeseci Siniša Gabrić radio je skupštinu sa nekoliko nepoznatih ljudi i par bivših članova gdje je sebe postavio za predsjednika Živog zida. Naravno, MU to je odbilo, ali je tada krenuo cirkus na ministarstvu”, navode na Facebooku.

“Od jučer dobivamo dojave da onaj s početka priče, Siniša Gabrić, danas opet organizira skupštinu Živog zida. O tome nije obaviješten ni Glavni odbor stranke, ni supredsjedništvo, ni šef stranke, niti prava skupština. Naravno, ministarstvo će opet morati rješavati takve cirkusarije i opet se moramo baviti glupostima”, piše u statusu.

“Pa kad novinari po tisućiti put pitaju jesmo li osnivali novu stranku zbog novaca – NE. Osnivali smo je radi mira, da možemo raditi za ljude i s ljudima, a ne se baviti pohlepnim, lažljivim i podmuklim ljudima koji nisu uložili u Živi zid ništa, ali se na sve načine pokušavaju dokopati stranačkog računa i imena. Živi zid danas nema nikakvu skupštinu. Imati će je onog trena kad naši pravnici na ministarstvu dovedu stanje u red, nadamo se kroz koji tjedan”, zaključuju.

Slično je poručio i predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić.

“Ako opet dođe do kakvog lažnog okupljanja pod našim imenom isto će okupljanje opet biti prijavljeno DORH-u zbog lažnog predstavljanja i mogućeg krivotvorenja dokumenata”, napisao je jutros Sinčić.

Siniša Gabrić u telefonskom je razgovoru za DNEVNIK.hr potvrdio da je točno da se danas u Zagrebu održava skupština Živog zida, ali nije želio govoriti kakve će odluke donositi niti zašto se skupština održava u tajnosti. Sinčićeve prijetnje DORH-om zbog lažnog predstavljanja naziva – blefom.

“Ma to su njihovi blefovi jer mi se ne predstavljamo lažno. Svi mi ovdje smo članovi Živog zida, a Sinčić i Pernar nisu. Oni su članovi Abecede demokracije”, kazao je Gabrić.

Facebook Komentari