Razočarani SDP-ovac, bio na šalabahteru, nije prošlo: Politika nije za poštenog čovjeka, zbogom

Zoran Novosel, SDP-ovac iz Zagreba objavio je Facebooku post u kojem se požalio što nije izabran u Glavni odbor stranke, iako je, kako tvrdi, ”bio na šalabahteru”.

”Zahvaljujem se svima koji nisu glasali za mene iako sam bio na šalabahteru…..od 22 imena sa šalabahtera samo ja nisam prošao ( majstor muljanja je odradio svoje )…netko danas slavi jer je prošlo svih 21 sa šalabahtera i još tome ja nisam prošao……20 godina sam bacio u vjetar, pošteno se htio baviti politikom, no ipak je politika kurva, nije ona za poštenog čovjeka i zato ZBOGOM politiko”, napisao je Novosel.

U burnoj raspravi koju je izazvala objava posta među komentarima ima različitih razmišljanja, od onih koji Novoselu daju podršku i mole ga da ne izađe iz politike, do onih koji mu zamjeraju kako nikada nisu čuli za njega, iako je kako tvrdi ”u politici 20 godina”.

Podsjetimo, u subotu je održana izborna konvencija SDP-a na kojoj je izabrano novo Predsjedništvo stranke, koje broji 17 članova, četiri potpredsjednika stranke. Potpredsjednici Peđa Grbin i Boris Lalovac u izjavi novinarima odlučno su odbacili bilo kakve insinuacije da su se članovi Predsjedništva stranke birali na temelju šalabahtera.

Facebook Komentari